Hvorfor Tøjstativer er effektivt til opbevaring

De fleste mennesker har en garderobe med tøj, sko og andre ting, som man ønsker at holde pænt og organiseret. Dog er det ikke altid så let at finde den optimale løsning til Organisationen. Med Tøjstativer slipper man for rod i Garderoben, og man kan faktisk samtidig gøre plads til andre ting. 

Tøjstativer som garderobe

Garderober med Masser af Plads er der masser af plads i dit hjem, eller er du to personer der deler Garderobe? I så fald har I hver især mulighed for at have jeres eget Tøjstativ. På den måde er der ingen undskyldning for ikke at have styr på Jeres Tøjsamling. Kombinationen af hylder og stativ giver let adgang til Alle Jeres Beholdninger, og gør Garderoben nemmere at holde orden i. 

Tilbehør og SkoLet indkommende lys der falder ned over Stativen, giver Garderoben et flot look. Men herudover skal der selvfølgelig også være mulighed for opbevaring af sko og andet tilbehør, som man bruger sammen med sit tøj. Med et langt Tøjstativ har du både plads til dine sko, tasker og andet Accenter. På den måde behøver garderoben ikke kun at være funktionelt – men kan også fungerer som et lille showroom. 

Konklusion:

Du kan altså sagtens have styr på din T-shirtsamling, uden at det behøves at koste en bondegård. Selvom du mener at have mange forskellige items – så er det aldrig svært at finde plads på et Stativ. Og giver man dem lidt Plads imellem hinanden, så er det endda muligt selv at have flere Stativer stillet side om side – helt ud mod væggene. Fordi de fleste Stativer leveres i Metallisk design, virker de meget Minimalistiske, når de blander sig ind i baggrunden – men alligevel formår de stadigvæk at give lidt kant til Interiøret. Og holder man sig til en enkel model – så behøves et Stativ langtfra at koste alverden! Ovenstående Models varierer mellem ca 300-1200kr inkl fragtomkostninger – men selvfølgelig er der forskellige Budsjetter Man kan have for sit Interiør Projekt… SAGTENS PLADS TIL 2 ELLER 3 STATIVER FOR SAMME PRIS!

Related Posts

© 2023 kjolehuset.dk - WordPress Theme by WPEnjoy